Köszönőlevelek

Íme, néhány elégedett és hálás ügyfeleink leveleiből, melyekkel megörvendeztettek minket és megerősítették elhivatottságunkat! Köszönjük!

Ha Önnek is segíteni tudtunk, valamely problémája (szállítás, költöztetés, raktározás) orvoslásában, megköszönjük, ha néhány sorban összegzett tapasztalatával és véleményével segíti munkánkat.

Köszönettel az Elefántteher Költöztetés csapata

A tegnapi napon rendben es pontosan időre megérkezett minden

Kedves Bela,

A tegnapi napon rendben es pontosan idore megerkezett minden. A munkatarsak is nagyon rendesek voltak.

Koszonom a gyors es preciz kozremukodest – szuleimmel egyutt nagyon elegedettek vagyunk a szolgaltatasukkal es a tovabbiakban ajanlalni fogjuk Onoket csaladtagjainknak es baratainknak is!

Udvozlettel:

Gabriella

Már lassan egy hónap eltelt

Tisztelt Kovács Úr,

Már lassan egy honap eltelt, hogy segített haza szállítani 12 év terméset dobozokban,minden a helyére került es ahogy igertem szerettem volna irni egy rövid köszönet nyilvanító levelet.

Ez uton szeretnem megköszönni az Ön és csapata kézséges és professzionális segítségét;

12 év dobozokban …. Az első perctől fogva, hogy megtalaltam Önt és a céget semmi kétségem nem volt, hogy minden rendben lesz.

Mindig kézségesen és türelmesen válaszolt a kérdéseimre, mert voltak kérdéseim , hisz az ember nem minden nap költözik 2000 km-t. A legkedvezőbb árajanlatot is Öntől kaptam, pedig volt meg más 10 cég akit megkerestem.

A fiuk segítettek a fel es le pakolásnal, ami megint csak egy terhet vett le az ember válláról. A pontossagot szeretnem meg megemliteni, én voltam a legjobban meglepődve mikor az autó a megbeszelt idoben szinte percre pontosan ott állt a ház elott.

Száz szónak is egy a vége, hogy Önt, Kovács Úr és a céget mindenkinek csak ajánlani tudom.

További sok sikert kivánok Önnek a jövőben és mégegyszer szívből köszönöm a segítséget,

Üdvözlettel:

Nagy Zsófia

Az ára korrekt.

Kedves Béla,

köszönöm a szolgáltatását, nagyon elégedettek voltunk, az emberei udvariasak, gyorsak, figyelmesek, precízek.
Az ára korrekt.

További sok sikert kívánok,

Krisztina

Szombati költöztetés

Kedves Kovács úr,

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szombati költöztetést a csapatnak. Elismerés mindegyikőjüknek.

Kívánunk mindannyijuknak kitartást és sok sikert a további munkáikhoz!

Köszönettel és üdvözlettel,
Dányi Krisztián

Tiztelt Kovács Béla!

Ezuton szeretném megköszönni a pontos, és preciz szállitást, kipakolást.
Szalonikibe szállittattam ki butorokat, apróságokat 2o16. április 19.-én.
Két kollégája a megbeszélt időpontban, szinte percre pontosan megérkeztek 12oo km-re Pilisvörösvárról. Ki- és bepakolást rendben, jó hangulatban végezték.
Most tudom e sorokat leirni, nem volt eddig internettem.
Mégegyszer, köszönöm

Némethné Tesch Éva

Güner Tünde és családja

Kedves Béla,

A multkor emlegettük Magukat, es a fantasztikusan jo munkat, amit vegeztek, es akkor döbbentem ra, hogy meg nem is irtam Önnek a költözesünk ota.
Pedig szandekomban volt, mert annyira meg voltunk elegedve mindennel. Csak ugye picibabaval szall az ido es a napi 24 ora altalaban nem eleg semmire 🙂 Szegyenlem magam, de 6 honap eltelt es csak most jutottam hozza, hogy irjak.

A napokban egy baratnömnek ajanlottam Önöket, Budaörsröl Burgendlandba költöznem majd jövöre, meseltem, mennyire profik. Ö is Önöket fogja majd valasztani.

Nagyon szepen köszönünk utolagosan is mindent, fantasztikusan ügyesek es profik. Elismeresunk!.

Minden elkepzelhetö jot kivanunk Önnek es kis csapatanak!

Üdvözlettel

Güner Tünde es csaladja

Tisztelt Kovács Úr!

Kedves Béla!
Az eddigi precíz,kultúrált,minden részletre kiterjedő szolgáltatásukat-eddig már 3x vettem igénybe-a mostani szállításnál sikerült felülmúlni!
A pontosság,tisztaság,biztonság és nem utolsó sorban munkatársai viselkedése és hozzáállása példaértékű. Ezúton köszönöm ismét!
Jó szívvel és örömmel ajánlom az Önök cégét barátaimnak,ismerőseimnek.
A következő rendelésig,
Üdvözlettel:Csiszár Jenő

Nagyon szépen köszönöm a költöztetèst

Nagyon szépen köszönöm a költöztetèst..100%ig megvagyunk elégedve..Amikor lehetősèg van rá újra magukat fogjuk hívni s ajánlani is magukat fogjuk…Mindennel megvoltunk elégedve..Precízen lett bepakolva,vigyázva voltak a dolgainkra..Nagyon köszönjük

G.Alexy

Remek költöztetés

Kedves Béla

Barbara beszámolt , hogy minden a legnagyobb rendben lezajlott a Németországba költözéssel és nagyon meg voltak elégedve Önnel és a csapatával

Megkért , hogy hangsúlyozzam ki , remek munkát végeztek és csak ajánlani tudja Önt és cégét másoknak is .

Én is köszönöm az együttműködését és én is ajánlani fogom Önöket .

üdvözlettel

Strausz Ildikó

Kedves Kovács Úr!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni csütörtöki és pénteki munkájukat! Ahogy 1999 óta mindig (akkor költöztem először Önökkel), most is ezer százalékos volt minden, a kiállások pontossága, munkatársuk készségessége, gondossága.

A házban „elterjedt” az Önök elérhetősége, többen jelezték, hogy feljegyezték az Elefántteher-t, mert szállítási munkáknál számítanának Önökre.

Egy szóval: KÖSZÖNJÜK!

Nagyon köszönök mindent,

üdvözlettel:

DOOR Rita

Kedves Uram!

Megragadom az alkalmat, hogy ezúton még egyszer köszönetet mondjak pontos, gyors, becsületes munkavégzéséhez.

Kollégái elismerést érdemelnek kimagasló teljesítményükért.

Köszönettel és üdvözlettel a viszontlátásig:)

Ha költözöm, akkor az Elefántteher lesz a költöztető cég.

Kovács Terézia

Tisztelt Kovács Úr!

Pontos, precíz és gyors munkájukat köszöni az egész családom. Ön és a kollégái nagy terhet vettek le a család válláról, hogy a kulcs átadásával önállóan lebonyolították vidékre költözésünket.

Meglepődtünk a tisztaságon is, hogy ma Magyarországon létezik olyan költöztető cég, mint az Öné, akik a takarítási munkálatokat is elvégzik.

Egyik otthonból átvarázsoltak minket a másikba. Zökkenőmentesen, törés és problémamentesen.

Köszönet ezért!

Üdvözlettel

Horváth Árpád
Budapest

Köszönőlevél Kedves Elefánt Teher Csapat!

Kedves Elefánt Teher Csapat!

Az elmúlt tíz évben legalább hétszer költöztettek, és minden alkalommal pontosan, megbízhatóan, gyorsan, és a korrekt módon elszámolva végezték el a munkát. A rengeteg bútort, dobozt, illetve a hajnali pakolásban a dobozokból kimaradt szabadon kallódó tárgyakat mindig vigyázva, és épségben szállították le. A liftre vigyáztak, a problémás lakótársakat türelemmel kezelték, szóval mindig a legjobbat nyújtották. Ezúton köszönöm segítségüket,és ajánlom önöket minden költöztetésre szoruló ismerősnek és ismeretlennek.

Köszönettel, Vályi Gábor

Köszönőlevél Kedves Kovács Úr!

Kedves Kovács Úr!

Ahogy már telefonon is elmondtam önnek féltem a költözéstől. Ön megnyugtatott, hogy a kollégái megoldanak mindent. Hát én, ha legközelebb költözökmindenképpen az Elefántteher költöztető céget fogom hívni!

köszönöm és ajánlom magukat

Mihalek Magdi mama

Köszönőlevél Tisztelt Uram!

Tisztelt Uram!

Kollégái a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek. Munkájukat gyorsan, de precízen és szakszerűen végezték. Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon segítőkészek és udvariasak voltak, a költöztetésben semmit sem kellett segítenünk. Csak ajánlani tudom a céget, a munkájukkal nagyon elégedett voltam!!

Köszönettel

Tóth Zoltán
Budapes