Lakossági költöztetés

Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor az élete minden bizonnyal egy új szakaszba lépett és szakszerű, hathatós segítség után kutat. Sokat látott csapatunk segít Önnek egy nyugodt és jól szervezett, lendületes költözés kivitelezésében, akár Budapesten belül szeretne költözni, akár Budapestről a vidéki nyugalomba, akár vidékről egy másik kellemes vidéki otthonba. Ha úgy akarja, mindent elintézünk Ön és családja helyett, mert akár teljes be – és kicsomagolással átszállítjuk értékeit és bútorait, sőt igényeinek megfelelően felszereljük a csillárt, bekötjük a mosógépet és a mosogatógépet, elvégzünk minden szükséges szerelő munkát.

Ha a háziasszony nem szeretné másra bízni a csomagolást, inkább maga kíván mindent kézben tartani, de problémás a megfelelő, strapabíró dobozok beszerzése, mi megoldjuk a kérdést és ingyenesen biztosítunk költöztető dobozokat.

Kényelmes, megbízható és gyors költözés az ország bármely pontjára, mindez bútorvédelemmel, garanciával és biztosítással!

Kérjen személyre szabott ajánlatott itt az ajánlatkérő kitöltésével vagy hívja a +36 70 701 1000 diszpécser számunkat!

 

Irodaköltöztetés

 

Egy iroda költöztetése mindig előzetes egyeztetést, körültekintő szervezést igényel, hiszen az irodai folyamatos munkát biztosítva kell a költöztetést levezényelni. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben is meggyőző tapasztalatokkal rendelkezünk, hiszen olyan cégek irodai költöztetését vittük véghez, mint az Index.hu és a Portfolio.hu szerkesztősége, vagy a Lego Hungária, mely hivatalos szállítójának választotta csapatunkat.

Tehát biztosan állíthatom, hogy minden felmerülő problémát rugalmasan és kreatívan megoldunk, alkalmazkodva a megrendelői igényekhez. Ingyenes helyszíni felmérésünk során számtalan hasznos tanácsot adunk a gyors és hatékony becsomagoláshoz, szervezéshez és kicsomagoláshoz. Ám ha szeretne ezektől a feladatoktól megszabadulni, profi csapatunk teljes ki- és becsomagolással költözteti át irodáját egy szép, új környezetbe!

Hívja a +36 70 701 1000 diszpécser számunkat és kérjen ingyenes helyszíni felmérést!