Articles Tagged with kamionos költöztetés

Már lassan egy hónap eltelt

Tisztelt Kovács Úr,

Már lassan egy honap eltelt, hogy segített haza szállítani 12 év terméset dobozokban,minden a helyére került es ahogy igertem szerettem volna irni egy rövid köszönet nyilvanító levelet.

Ez uton szeretnem megköszönni az Ön és csapata kézséges és professzionális segítségét;

12 év dobozokban …. Az első perctől fogva, hogy megtalaltam Önt és a céget semmi kétségem nem volt, hogy minden rendben lesz.

Mindig kézségesen és türelmesen válaszolt a kérdéseimre, mert voltak kérdéseim , hisz az ember nem minden nap költözik 2000 km-t. A legkedvezőbb árajanlatot is Öntől kaptam, pedig volt meg más 10 cég akit megkerestem.

A fiuk segítettek a fel es le pakolásnal, ami megint csak egy terhet vett le az ember válláról. A pontossagot szeretnem meg megemliteni, én voltam a legjobban meglepődve mikor az autó a megbeszelt idoben szinte percre pontosan ott állt a ház elott.

Száz szónak is egy a vége, hogy Önt, Kovács Úr és a céget mindenkinek csak ajánlani tudom.

További sok sikert kivánok Önnek a jövőben és mégegyszer szívből köszönöm a segítséget,

Üdvözlettel:

Nagy Zsófia

Az ára korrekt.

Kedves Béla,

köszönöm a szolgáltatását, nagyon elégedettek voltunk, az emberei udvariasak, gyorsak, figyelmesek, precízek.
Az ára korrekt.

További sok sikert kívánok,

Krisztina

Szombati költöztetés

Kedves Kovács úr,

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szombati költöztetést a csapatnak. Elismerés mindegyikőjüknek.

Kívánunk mindannyijuknak kitartást és sok sikert a további munkáikhoz!

Köszönettel és üdvözlettel,
Dányi Krisztián

Tiztelt Kovács Béla!

Ezuton szeretném megköszönni a pontos, és preciz szállitást, kipakolást.
Szalonikibe szállittattam ki butorokat, apróságokat 2o16. április 19.-én.
Két kollégája a megbeszélt időpontban, szinte percre pontosan megérkeztek 12oo km-re Pilisvörösvárról. Ki- és bepakolást rendben, jó hangulatban végezték.
Most tudom e sorokat leirni, nem volt eddig internettem.
Mégegyszer, köszönöm

Némethné Tesch Éva

Güner Tünde és családja

Kedves Béla,

A multkor emlegettük Magukat, es a fantasztikusan jo munkat, amit vegeztek, es akkor döbbentem ra, hogy meg nem is irtam Önnek a költözesünk ota.
Pedig szandekomban volt, mert annyira meg voltunk elegedve mindennel. Csak ugye picibabaval szall az ido es a napi 24 ora altalaban nem eleg semmire 🙂 Szegyenlem magam, de 6 honap eltelt es csak most jutottam hozza, hogy irjak.

A napokban egy baratnömnek ajanlottam Önöket, Budaörsröl Burgendlandba költöznem majd jövöre, meseltem, mennyire profik. Ö is Önöket fogja majd valasztani.

Nagyon szepen köszönünk utolagosan is mindent, fantasztikusan ügyesek es profik. Elismeresunk!.

Minden elkepzelhetö jot kivanunk Önnek es kis csapatanak!

Üdvözlettel

Güner Tünde es csaladja

Tisztelt Kovács Úr!

Kedves Béla!
Az eddigi precíz,kultúrált,minden részletre kiterjedő szolgáltatásukat-eddig már 3x vettem igénybe-a mostani szállításnál sikerült felülmúlni!
A pontosság,tisztaság,biztonság és nem utolsó sorban munkatársai viselkedése és hozzáállása példaértékű. Ezúton köszönöm ismét!
Jó szívvel és örömmel ajánlom az Önök cégét barátaimnak,ismerőseimnek.
A következő rendelésig,
Üdvözlettel:Csiszár Jenő

A külföldről való haza költözés mindig segítséget igényel

Ha külföldön élünk már jó néhány éve, biztosan egy olyan lakásban lakunk, amelynek a berendezését teljes egészében mi magunk végeztük. Abban az esetben viszont, ha úgy döntünk, hogy haza költözünk, mindenképp fontos, hogy amit csak szeretnénk, haza tudjuk vinni Magyarországra. Általában véve az ilyen nagyobb projektek kapcsán mindenképp érdemes olyan szakembereket igénybe venni, akik a nemzetközi költöztetés során olyan mennyiségű tapasztalattal rendelkeznek, amelynek köszönhetően az egész folyamatot probléma mentesen végig tudják vinni.

Read More

Nagyon szépen köszönöm a költöztetèst

Nagyon szépen köszönöm a költöztetèst..100%ig megvagyunk elégedve..Amikor lehetősèg van rá újra magukat fogjuk hívni s ajánlani is magukat fogjuk…Mindennel megvoltunk elégedve..Precízen lett bepakolva,vigyázva voltak a dolgainkra..Nagyon köszönjük

G.Alexy

Remek költöztetés

Kedves Béla

Barbara beszámolt , hogy minden a legnagyobb rendben lezajlott a Németországba költözéssel és nagyon meg voltak elégedve Önnel és a csapatával

Megkért , hogy hangsúlyozzam ki , remek munkát végeztek és csak ajánlani tudja Önt és cégét másoknak is .

Én is köszönöm az együttműködését és én is ajánlani fogom Önöket .

üdvözlettel

Strausz Ildikó

Kedves Kovács Úr!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni csütörtöki és pénteki munkájukat! Ahogy 1999 óta mindig (akkor költöztem először Önökkel), most is ezer százalékos volt minden, a kiállások pontossága, munkatársuk készségessége, gondossága.

A házban „elterjedt” az Önök elérhetősége, többen jelezték, hogy feljegyezték az Elefántteher-t, mert szállítási munkáknál számítanának Önökre.

Egy szóval: KÖSZÖNJÜK!

Nagyon köszönök mindent,

üdvözlettel:

DOOR Rita

Feltárul világ és lélek

Amikor megérik bennünk a gondolat, hogy szeretnénk felfedezni a nagyvilágot és valami teljesen újat, szokatlant tenni, már elindult egy visszafordíthatatlan folyamat. Igen, valami végérvényesen megváltozik, mert a vágy egyre nagyobb és egyre feszítőbb.

Külföldre költözni nem csak anyagi nehézségek vagy a lehetőségek beszűkülése miatt lehet, sokan egyszerű kalandvágyból, kiteljesedési vágyból vállalják az ismeretlent. Persze, azért nem is annyira ismeretlen ez az új helyzet, mert illik okosan előre felkészülni. Szólni kell a hatóságoknak, hogy nemzetközi költözésre adtuk a fejünket (OEP, NAV, Önkormányzat) és utána járni, hogy milyen egyezmények vannak érvényben anyaországunk és választott új hazánk között. Ha mindezeken túl vagyunk, fel kell kutatnunk a nekünk megfelelő és szimpatikus nemzetközi költöztetéssel foglalkozó céget, mely valósággá váltja a megálmodott áttelepülést. Nagyon lényeges, hogy az árak mellett fordítsunk figyelmet a szolgáltatás komplexére, a nemzetközi költöztetésben szerzett tapasztalatokra, kreatív problémamegoldásra és az ügyfél – orientáltságra. Külön pozitívum, ha volt már nemzetközi költöztetésük abban az országban, ahol új terveket kovácsolunk életünkre nézve.

Persze, miközben mindezeket elintézzük és szépen elkezdünk becsomagolni, valamiféle alig észrevehető változás zajlik bennünk. Átértékeljük az elmúlt éveket, más színben rajzolódnak ki életünk eddigi eseményei és mélyről fakadó sóhajok közepett lezárjuk, elengedjük a múltat. Rápillantva a dobozokra és csomagokra jól tudjuk, hogy nagy út áll még előttünk, lélekben is. Jól tudjuk, hogy meg fogunk változni, a nemzetközi költözés és a járatlan út személyiségünk ismeretlen rétegeit fogja felszínre emelni.

Így elmerengve az előttünk álló izgalmas időszakon hirtelenjében ráébredünk, hogy ez jó, nagyon jó! Végre nem csak fejben lesz hatalmas a világ és nem csak könyvekből, természetfilmekből ismerjük csodáit, hanem tényleg kitárul előttünk és bőrünkön érezhetjük gazdagságát, sokszínűségét!

 

Helló szép, új otthon!

Minap sóhajtozva nézegettem mediterrán otthonok csodás, csalogató fotóit s egy röpke pillanatra megengedtem magamnak, hogy átadjam magam a mediterrán melegnek, a sós tengeri levegő illatának, a finom érzésnek ahogyan cirógatja a lágy szellő az arcomat. Milyen jó is lenne egy ilyen helyen tisztalappal újra kezdeni!

Nálamnál bátrabb emberek százai nem csak álmodoznak, hanem mindenre jól felkészülve neki is vágnak az izgalmas kalandnak. E honlapon is találni szép számmal köszönőleveleket ilyen bátraktól, akik kiemelik, hogy a megbízható nemzetközi költöztetésnél nem volt nagyobb segítségük. Mert egy tapasztalatokban gazdag, nemzetközi költöztetésben járatos csapat nem int búcsút, mikor megérkezvén kipakolják féltett bútorainkat, értékeinket, emlékeinket. Hiszen jól tudják, hogy egy új lakás az anyaországból hozott emlékek elrendezésével, újragondolásával válik hazaváró otthonná. Így a nemzetközi költöztető kollektíva biztató szavak kíséretében elkezdi elrendezni a bepakolt holmit, elképzeléseink szerint helyükre illesztik a háztartási gépeket és beszerelik őket, felhelyezik a csillárokat, de még a takarításban is segítő kezet nyújtanak. Ha most azt gondolja, ez csak mese habbal, higgye el, hogy egy jól megválasztott nemzetközi költöztető cég tényleg biztosítja mindezeket! Sőt ettől többet is, hiszen a kezdetektől fogva igazi támaszt nyújtanak az elintézendő dolgok kavalkádjában, precizitásuk megnyugvással tölti el az ismeretlent meghódítani vágyakozókat. Egy körültekintően kiválasztott nemzetközi költöztető team hozzánk alkalmazkodik, tanácsokkal lát el, gyorsan és hatékonyan dolgozik és nem növeli tévedésekkel a számlát.

A fent említett köszönőlevelek remekül példázzák, hogy megfelelően felkészülve a nagy feladatra és hathatós segítséget választva magunk mellé, egy nemzetközi költözés is tud kellemes és örömteli lenni, melynek végén mosolyogva mondhatjuk: Helló szép, új otthon!

 

Kardinális kérdések

Valljuk meg őszintén, hogy nemzetközi költözésről hallva szinte mindannyiunk hátán feláll a szőr, hiszen egy nemzetközi költöztetés annyi, de annyi nyűggel jár.

Sokan dédelgetünk titkos vágyakat, hogy valahol egy kellemesebb klímájú, vagy szabadabb szellemi felfogású, vagy több lehetőséget nyújtó országban kezdjünk új életet. Ám, amint megtaláljuk a megfelelő állást rögtön szembe is sétál velünk az első megoldandó feladat, vagyis az áttelepülés az új otthonba. Már cikáznak is fejünkben a gondolatok, hogy milyen papírokat és engedélyeket kell beszerezni, hol kell bejelenteni a változásokat, hogyan, mikor és kivel csomagoljuk össze a lakást és szállíttatjuk át egy másik országba. Rögtön bele is fájdult a fejünk az egészbe!

A valóság azonban ettől sokkal üdítőbb! Ugyan kétségtelen, hogy egy nemzetközi költöztetés több előrelátást és szervezést igényel, mint ha országon vagy városon belül költözünk, de ha az első lépést okosan tesszük meg, a többi már megy könnyedén. Ez a kardinális kérdés pedig a megfelelő nemzetközi költöztető csapat kiválasztása. A legfontosabb, hogy olyan teamet válasszunk, mely jelentős tapasztalattal rendelkezik nemzetközi költöztetés terén és láthatunk referencia munkákat, melyek ahhoz az országhoz kötik a céget, melyben mi is szeretnénk álmainkat megvalósítani. Hasonlóan esszenciális pont a kiválasztott nemzetközi kötöztető csapat gépkocsijainak állapota, mely a biztonság és a gördülékenység záloga. Mindemellett érdemes tájékozódni a rakodók számáról, hogy milyen segítséget nyújtanak a be- illetve kicsomagoláshoz, biztosítanak-e költöztető dobozokat és csomagoló anyagot, milyen útvonalon fognak haladni a nemzetközi költöztetés során és a felmerülő költségeket (komp, autópálya, alagútdíj) feltüntetik-e az árajánlatban, vagy mi történik, ha túlsúly miatt nem engedik tovább a kötöztetőket, mennyi a fuvarozás várható ideje.

Ha megfelelő brigádot választunk, akkor ránk „csak” a hivatalos papírok elintézése marad, mert a profi és megbízható nemzetközi kötöztető csapat minden más gondot átvállal tőlünk!

Kedves Uram!

Megragadom az alkalmat, hogy ezúton még egyszer köszönetet mondjak pontos, gyors, becsületes munkavégzéséhez.

Kollégái elismerést érdemelnek kimagasló teljesítményükért.

Köszönettel és üdvözlettel a viszontlátásig:)

Ha költözöm, akkor az Elefántteher lesz a költöztető cég.

Kovács Terézia

Tisztelt Kovács Úr!

Pontos, precíz és gyors munkájukat köszöni az egész családom. Ön és a kollégái nagy terhet vettek le a család válláról, hogy a kulcs átadásával önállóan lebonyolították vidékre költözésünket.

Meglepődtünk a tisztaságon is, hogy ma Magyarországon létezik olyan költöztető cég, mint az Öné, akik a takarítási munkálatokat is elvégzik.

Egyik otthonból átvarázsoltak minket a másikba. Zökkenőmentesen, törés és problémamentesen.

Köszönet ezért!

Üdvözlettel

Horváth Árpád
Budapest

Köszönőlevél Kedves Elefánt Teher Csapat!

Kedves Elefánt Teher Csapat!

Az elmúlt tíz évben legalább hétszer költöztettek, és minden alkalommal pontosan, megbízhatóan, gyorsan, és a korrekt módon elszámolva végezték el a munkát. A rengeteg bútort, dobozt, illetve a hajnali pakolásban a dobozokból kimaradt szabadon kallódó tárgyakat mindig vigyázva, és épségben szállították le. A liftre vigyáztak, a problémás lakótársakat türelemmel kezelték, szóval mindig a legjobbat nyújtották. Ezúton köszönöm segítségüket,és ajánlom önöket minden költöztetésre szoruló ismerősnek és ismeretlennek.

Köszönettel, Vályi Gábor

Köszönőlevél Kedves Kovács Úr!

Kedves Kovács Úr!

Ahogy már telefonon is elmondtam önnek féltem a költözéstől. Ön megnyugtatott, hogy a kollégái megoldanak mindent. Hát én, ha legközelebb költözökmindenképpen az Elefántteher költöztető céget fogom hívni!

köszönöm és ajánlom magukat

Mihalek Magdi mama

Köszönőlevél Tisztelt Uram!

Tisztelt Uram!

Kollégái a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek. Munkájukat gyorsan, de precízen és szakszerűen végezték. Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon segítőkészek és udvariasak voltak, a költöztetésben semmit sem kellett segítenünk. Csak ajánlani tudom a céget, a munkájukkal nagyon elégedett voltam!!

Köszönettel

Tóth Zoltán
Budapes

Raktározás

 

Amikor költözésre adja valaki a fejét, sokszor eszébe sem jut, hogy a dobozokat, melyekbe most belepakolt kipakolás után hova is fogja tenni. Olyan is előfordul, hogy az új lakó csak a beköltözés pillanatában döbben rá, hogy bizony az új otthonban még el kell végezni egy-két feladatot, nem ártana egy friss festés vagy egy parkettacsiszolás. De mi legyen a bútorokkal és értékekkel addig? Hol helyezzék el azokat? Ám az Elefántteher költöztetés ügyfelei feje fölött gyorsan szétoszlanak a viharfelhők, hiszen cégünk raktározási lehetőséget is kínál ügyfelei számára, sőt, igény szerint akár konténerekben is elhelyezzük értékeit. Nálunk nem csak az elhelyezés biztosított, de az áru állagának megőrzése és biztonsága is, hiszen 24 órás élőerős őrizet vigyázza a raktár területét.

Kombinálja Ön is a minőségi és gyors költözést megbízható, átmeneti raktározással s az eredmény egy kedvező ár lesz!

Forduljon kérdéseivel diszpécser szolgálatunkhoz a +36 70 701 1000 telefonszámon, vagy kérjen egyéni árajánlatot ajánlatkérő lapunk kitöltésével!