Articles Tagged with nemzetközi költöztetés árak

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés és külföldi költöztetés

 

Nemzetközi költöztetés: Amióta eltűntek a határok az európai országok között, olyan új távlatok és lehetőségek nyíltak meg a magyar munkavállalók számára, mint azelőtt még soha s általuk egy új igény tűnt fel a piacon. Hiszen, aki Európa más országaiban próbál szerencsét vagy talál új otthonra, az szeretné értékeit és szeretett bútorait magával vinni, hogy kicsempésszen egy keveset a hazai érzésekből. Természetesen mindezt biztonságosan és kedvező áron.

Ebben tud az Elefántteher verhetetlen társa lenni magánszemélynek és cégnek egyaránt, hiszen számtalan nemzetközi költöztetést vittünk véghez sikerrel és megelégedettséggel. Nemzetközi költöztetésnél is garantáljuk a tőlünk megszokott magas színvonalat, a minőségi becsomagolást és rakodást, precizitást, gyorsaságot, rugalmasságot és az udvarias kiszolgálást.

Nemzetközi költöztetés sok előkészületet és szervezést igényel, ami idegőrlő és fárasztó, de csapatunk minden lépésben segít, hogy az áttelepülés zökkenőmentesen és gyorsan történhessen.

Nemzetközi költöztetés nagy gyakorlatot és hozzáértést igényel és az erre kialakított infrastruktúrát igénylő speciális szakma. Ebben az esetben, a megrendelő több ezer kilométer távolságba szeretné sértetlenül, ugyanabban az állapotban eljuttatni ingóságait, mint amiben eddig élte napjait. Nem kis felelősséget, és főleg szakmaiságot igényel, a bútorok hozzáértő szétszerelése, levédése, csomagolása, a burkolt, filcezett speciális tehergépkocsin történő szakértő elhelyezése.

A nemzetközi költöztetés árak nagyban függnek attól, hogy milyen teher-gépjárművel kérik a költöztetést!

Kérjen külföldi és nemzetközi költöztetés ajánlatot vagy felmérést a következő elérhetőségeinken:
Magyar nyelven: +36 70 701 1000

Angol és német nyelven: +36 30 274 4339

Nemzetközi költöztetés, nemzetközi költöztetés árak